5 september 2020

Steunactie Jannigje

INTERNATIONAL DAY OF CHARITY

Naar aanleiding van deze dag (05/09/2020) hebben wij ervoor gekozen een lokale vzw te steunen. Lang hebben we niet moeten nadenken…

HELGA'S POEZENHUIS OPVANG is ditmaal de gelukkige.

Het kattinnetje "Jannigje" krijgt hierbij onze steun.

Zij werd hoogzwanger gedumpt op straat en werd door alerte mensen naar de opvang van HELGA'S POEZENHUIS OPVANG gebracht. Gelukkig maar want "de straat" is absoluut geen veilige plek om te bevallen…

Er werden niet 1, niet 2, niet 3, niet 4, maar 5 schattige kittens geboren!

Wij zullen dit lieve meisje en haar schattige kittens steunen tot ze klaar zijn om naar hun gouden mandje te vertrekken. Tijdens deze periode posten wij wekelijks (op dinsdag) een dagboek waarin we vertellen hoe het met Jannigje en de kittens gaat.

Volgen jullie mee?

HELGA'S POEZENHUIS OPVANG is een vzw die hoofdzakelijk overleeft dankzij donaties en acties. Ze kunnen alle steun gebruiken… Al deze katjes verdienen een kans! Het hoeft niet het hoogste bedrag te zijn, alle bee(s)tjes helpen!

Jij kan ook je steentje bijdragen! Alle informatie hierover kan je op volgende links terug vinden:

https://www.facebook.com/helgaspoezenhuisopvang
http://www.helga-poezenhuis-opvang.be/

Of op onderstaand rekeningnummer mag altijd een centje gestort worden:
BE73 0016 8205 3960

Meer informatie over Helga's Poezenhuis Opvang - Keerbergen:

Als grote dierenliefhebber startte Helga Gillé in 1999 de poezenopvang, met focus op de zorg en het welzijn van huis- en zwerfkatten.

Zij coördineert vangacties, werkt op vraag van de gemeenten zwerfkattenprojecten verder uit. Alle dieren die hulp nodig hebben, worden opgevangen als er plaats is: jong of oud, mannetjes of vrouwtjes, ziek of gezond.

Ze werken met 10 vaste vrijwilligers, maar er zijn ook sporadische vrijwilligers. De opvang ter plaatse is beperkt, vandaar dat zij zoveel mogelijk samenwerken met opvanggezinnen, die er voor zorgen dat er meer katjes kunnen worden opgevangen.

Ze zijn dan ook steeds op zoek naar nieuwe vrijwilligers en (tijdelijke) opvanggezinnen.

Wanneer alle katjes weer gezond en/of oud genoeg zijn, gesteriliseerd/gecastreerd zijn, gaan ze op zoek naar hun gouden mandje.


Steunactie Jannigje

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x